KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD. имаат богато искуство во производството, а нашата палета на производи е поврзана со

Автомобилски компоненти

> и така натаму. Потпирајќи се на нашиот професионален талент и доброто искуство во оваа област, стекнуваме големо достигнување и се сметаме за еден од најдобрите производители во Taiwan.

Автомобилски компоненти

Делови за турбина Основната структура на турбината е да се поправат два пропела-обликувани сечила назад до грб;на овој начин,кога го дуваме левото сечило со воздух,десниот нож исто така ќе се ротира и ќе генерира проток на воздух како електричен вентилатор.Завиткајте ги овие две сечила со полжав-обликувана обвивка која е погодна за проток на воздух,поврзете ја левата страна со издувната цевка на моторот,а десната страна до системот за довод,па кога издувните гасови го туркаат левото сечило,десниот нож исто така ќе го навива гасот,И испратете го до цилиндерот на парната машина во состојба под притисок.Поголема количина на воздух се внесува во моторот со соодветно прилагодено снабдување со гориво за да се зголеми доводот на воздух,па моќта ќе стане посилна. Материјал:титаниум,никел Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на Автомобилски компоненти ->, треба да знаете за највисок квалитет на Автомобилски компоненти производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
2-11
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Издувната цевка Основната структура на турбината е да се поправат два пропела-обликувани сечила назад до грб;на овој начин,кога го дуваме левото сечило со воздух,десниот нож исто така ќе се ротира и ќе генерира проток на воздух како електричен вентилатор.Завиткајте ги овие две сечила со полжав-обликувана обвивка која е погодна за проток на воздух,поврзете ја левата страна со издувната цевка на моторот,а десната страна до системот за довод,па кога издувните гасови го туркаат левото сечило,десниот нож исто така ќе го навива гасот,И испратете го во цилиндерот на парната машина во состојба под притисок.Поголема количина на воздух се внесува во моторот со соодветно прилагодено снабдување со гориво за да се зголеми доводот на воздух,па моќта ќе стане посилна. Материјал:SUS304、SUS316 Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на Автомобилски компоненти ->, треба да знаете за највисок квалитет на Автомобилски компоненти производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
2-21
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Делови за опрема за пакување Kuang Shun Industry Co.,Ltd.Основана во 1984 година,тоа е професионално претпријатие за преработка и производство на прецизни компоненти и развој и производство на механички компоненти.Поради брзиот раст на полупроводничката индустрија во последните години,бројот на делови што се користат за опремата за процесот на пакување и фиксната потрошувачка продолжи да се зголемува за да се обезбеди стабилност на процесот и квалитет.Додадовме повеќе опрема за инспекција и производствена опрема за да ги задоволиме потребите на клиентите. Материјал:SUS304、SUS316 Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на Автомобилски компоненти ->, треба да знаете за највисок квалитет на Автомобилски компоненти производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
2-31
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Делови за пренос Kuang Shun Industry Co.,Ltd.Основана во 1984 година,тоа е професионално претпријатие за преработка и производство на прецизни компоненти и развој и производство на механички компоненти.Делови за пренос се користат за пренос на вртежен момент и ротирачки машини.Со цел да се дозволат промени во усогласувањето и растојанието помеѓу погонските и погонските делови,вратилото за пренос содржи еден или повеќе универзални споеви и спојки.Затоа,нивните материјали мора да издржат силен притисок,притоа избегнувајќи прекумерна дополнителна тежина за да се зголеми обратната инерција. Материјал:железо-врз основа,бакар-врз основа,бакар-железо-врз основа,и нерѓосувачки челик-врз основа. Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на Автомобилски компоненти ->, треба да знаете за највисок квалитет на Автомобилски компоненти производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
2-41
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Сите вработени ќе им служи на стари и нови клиенти со најдобрите

Автомобилски компоненти

и најдобра услуга. Вие сте исто така добредојдени да се вклучат сите коментари на поддршка во исто време.