KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на CNC сервис, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

CNC сервис

Потрошни резервни делови за полупроводничка индустрија Надводно од синџирот на индустријата за полупроводници е индустријата за дизајн на IP и дизајн на ИЦ,средната струја е производство на IC,производство на нафора,поврзана опрема за тестирање на производствениот процес,фотомаски,хемикалии и други индустрии,а низводно е ИЦ пакување и тестирање,поврзана опрема за тестирање на производствениот процес,компоненти(Како што се подлогите,оловни рамки),IC модули,IC канали,итн....Можеме да ги обезбедиме потребните делови за опрема и потрошни делови. Материјал:алуминиум Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на CNC сервис ->, треба да знаете за највисок квалитет на CNC сервис производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
9-41
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Прилагодени делови Можеме да обезбедиме приспособени производствени услуги според потребите на клиентите.Потпирајќи се на способностите за прецизна обработка,можеме да произведуваме високо-квалитетни метални делови,а исто така може да обезбеди услуги за површинска обработка за понатамошно подобрување на квалитетот на преработените производи,стабилност на производот и животниот циклус на производот. Материјал:Алуминиум,јаглероден челик,бакар,нерѓосувачки челик Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на CNC сервис ->, треба да знаете за највисок квалитет на CNC сервис производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
9-31
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Делови за пренос Делови за пренос се користат за пренос на вртежен момент и ротирачки машини.Со цел да се дозволат промени во усогласувањето и растојанието помеѓу погонските и погонските делови,вратилото за пренос содржи еден или повеќе универзални споеви и спојки.Затоа,нивните материјали мора да издржат силен притисок,притоа избегнувајќи прекумерна дополнителна тежина за да се зголеми обратната инерција.Широко се користи во електрични алати,механички пренос,делови за пренос на редуктор,електрични возила,земјоделски машини и електрични инвалидски колички. Материјал:железо-врз основа,бакар-врз основа,бакар-железо-врз основа,и нерѓосувачки челик-врз основа. Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на CNC сервис ->, треба да знаете за највисок квалитет на CNC сервис производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
9-21
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Делови за металургија на прав Металургијата на прав е метод на преработка во која металниот прав се користи како суровина за производство на различни производи со пресување и синтерување.Технологијата на металургијата на прав се состои од три главни чекори.Прво,главните составни материјали се гранулираат во фини честички од прав;тогаш,прашокот се полни во калапот за формирање,и се врши одреден притисок за прво да се формира обликот и големината на потребниот дел.Зелено тело,конечно,ова зелено тело се синтерува на висока температура. Материјал:железо-врз основа,бакар-врз основа,бакар-железо-врз основа,и нерѓосувачки челик-врз основа. Боја:според вашата потреба Може да се произведува според цртежите и примероците на клиентите ЛОГО Висок квалитет и брзо време на испорака Потекло:Тајван
KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD.
Купете го најдобриот водич на CNC сервис ->, треба да знаете за највисок квалитет на CNC сервис производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
9-11
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

CNC сервис

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.
Дали сè уште барате конкурентниCNC сервис ?
Обезбедуваме различни видови наCNC сервис без разлика кои се вашите барања или барања. Имаме Услуги за обработка на ЦПУ на Служба за глодање со ЦПУ за Прецизни CNC машински услуги . CNC (Computer Numerical Controlled) обработка е широко користен производствен процес кој користи автоматизирани алатки за сечење со голема брзина за да формира дизајни од метал или пластика. Вештите машинисти управуваат со CNC машини со програмирање на патеки за алат врз основа на геометријата на завршниот дел.

Нашите 4 5 Оска ЦПУ произведуваат Автомобилски компоненти , Делови за обработка на CNC струг со ЦПУ , CNC обработени делови со CNC прецизни делови со ЦПУ и Компоненти за прецизна обработка . Со стотици CNC машини иCNC сервис , нашиот неспоредлив внатрешен капацитет гарантира дека вашите делови се испорачуваат навреме, секој пат. Нашите капацитети за CNC обработка се дизајнирани и за брзо прототипирање и за производство со мал обем на компоненти за крајна употреба.KUANG SHUN INDUSTRY CO., LTD. не само што има напредна опрема, туку има и професионален тим од искусни инженери, оператори и инспектори за да се оствари дизајнот на клиентот, добредојдовте да не контактирате .